Tarot Falı

Bedava Online Fal ve Tarot

Haydi, şimdi ilerleme zamanı! Kafanızı kurcalayan sorulara cevaplar bulmanız için ilk fal danışmanlığınız ücretsiz!

Bulut Behnan

Fal Yorumcusu Ve Enerji Uzmanı

98.8% memnun müşteri
5349 danışmanlık
21 müşteriden puanı
Bulut Behnan
Hayatınızı güçlü tüyolarım ve yüksek kehanet gücümle aydınlatın!

Simon Tor

Fal yorumcusu ve Yaşam Koçu

99.7% memnun müşteri
22854 danışmanlık
48 müşteriden puanı
Simon Tor
Simon Tor ile kendi içsel yolculuğunuza çıkın ve kendinizi yeniden keşfedin!

Neslin Yazar

Yaşam koçu medyum

100% memnun müşteri
1982 danışmanlık
20 müşteriden puanı

YENİ Görüntülü Danışmanlık

Neslin Yazar
Neslin Yazar, hayatınızı aydınlatmak için burada !

Barbaros

Profesyonel Fal Uzmanı

100% memnun müşteri
569 danışmanlık
1 müşteriden puanı
Barbaros
Tarot, katina, el falı, kahve falı, kadim rune sembolleri danışmanlığı yapıyorum.

Nalan Güngören

Uzman Medyum

99% memnun müşteri
9022 danışmanlık
32 müşteriden puanı
Nalan Güngören
Nalan Güngören'in tarot ve kahve falındaki iddialı yetenekleriyle geleceğinizi aydınlatın!

10 dakikalık ücretsiz fal seansı gerçekten de mümkün  !

10 dakika hızlıca geçiyor: Verimli bir seans için yeterli oluyor mu? Elbette ! Çünkü 10 dakikayı düşündüğümüzde aslında o süre içinde yapabileceğimiz çok şey var: 

• 800’e kadar saymak
  • 1 km yürümek
  • Merdivenlerden 30 kat yukarı çıkmak

Huzura kavuşmak için ilk sorunusuzu net bir şekilde sormanın tam zamanı.

Hangi konuda danışmanlık almaya ihtiyacınız var?

Uzman hizmetleri servisimiz size en uygun uzmanı önerecektir.

Neden Astrocenter?

Uzmanlarımız 12 yıldır bir milyonu aşkın müşterinin geleceğini aydınlattı

Müşterilerimizden 98% oranında pozitif geri dönüş aldık

Tüm falcılarımız özenle test edildi ve müşterilerimiz tarafından onaylandı

%100 Gizli, Güvenli ve Anonim

Uzmanlarımız 7/24 telefon, chat veya E-mail yoluyla danışmanlık için nerede olursanız olun müsaitler

Favori uzmanlarınız görüntülü danışmanlık sunuyor! Görüntülü danışmanlık sayesinde fal seanslarınıza enerji katın!

Müşteri yorumlarımız size ışık tutsun!

Size en uygun uzmanı bulmak için uzmanlarımızın profillerine ve müşteri yorumlarına göz atın.

19 saat önce - alsema görüştü

Derin su

99% memnun müşteri

1711 danışmanlık
10 müşteriden puanı
Derin su

mükemmel - Derin hanım beni resmen şoke etti, hiçbir şey söylemememe rağmen isim vererek tüm hayatımı bana anlattı. Cidden harika...

20 saat önce - elalmf görüştü

Mira Dalya

99.8% memnun müşteri

5108 danışmanlık
36 müşteriden puanı

Mira Dalya

Bayildim❤️ - Mira hanim cok ilgili ve detayli bakiyor ❤️❤️ olaylar ilk gelisimde dedigi gibi ilerledigi icin tekrar geldim. Umarim...

20 saat önce - astro89895 görüştü

Kadir Baran

99.8% memnun müşteri

5040 danışmanlık
42 müşteriden puanı
Kadir Baran

Ne yazsam az. Gercekten cok iyi bir uzman. Kalite ve guven ariyorsaniz: lutfen Kadir bey'e danisin.

22 saat önce - mavico görüştü

Nalan Güngören

99% memnun müşteri

9022 danışmanlık
32 müşteriden puanı
Nalan Güngören

Nalan Hanım iyiki var - sürekli danışırım kendisine ve fikrini alırım. umarım her dediği gerçekleşir............................................

23 saat önce - melek8888 görüştü

Bilge Abla

Astrocenter'da yeni

Bilge Abla

Çok memnun kaldim 🌹🌹 - Merhabalar bugün ben herzaman aradiğim değerli bir Medyumu aramak için girmiştim bu siteye ve karşima Bilge...

23 saat önce - feryfery görüştü

Uzay Kutlu

99.8% memnun müşteri

15215 danışmanlık
55 müşteriden puanı
Uzay Kutlu

Dogrulari duymak istiyorsaniz, Dogru yonlendirilmek istiyorsaniz mutlaka danisin diyorum... Degerli guzel ablam❤️

1 gün önce - rosenrose görüştü

Talha İlhan

99.1% memnun müşteri

7359 danışmanlık
32 müşteriden puanı
Talha İlhan

Muhteşem - Talha Beyle uzun zamandir danisiyorum. Kendisine bu yorucu surecte yanimda oldugu icin cok tesekkur ederim. Sadece ongurulerini...

1 gün önce - fundacaglak94 görüştü

Kağan Ateş

99.5% memnun müşteri

9314 danışmanlık
32 müşteriden puanı

Kağan Ateş

❤️❤️❤️❤️❤️ - Geceleri çoğunlukla açık olsanda insanın bazen gözü gündüz de seni arıyor ❤️ sistemde favori uzmanlarımdan birisi su...

Neslin Yazar

100% memnun müşteri

1982 danışmanlık
20 müşteriden puanı

Neslin Yazar

İyi ki neslin hanımm ❤️❤️ - Neslin hanımm öngörüleriyle ve kartlarıyla yorumlamasıyla harika bir uzman. Yokya Buda olmaz dediğim...

1 gün önce - akaselin görüştü

Mehmethan DUMAN

99.6% memnun müşteri

1687 danışmanlık
29 müşteriden puanı

Mehmethan DUMAN

Pozitif enerji - Kendisine 4. Baktırışım çok memnunum tavsiye ediyorum. Olduğu gibi durumu doğru tarif ediyor. Tarihleri merakla...

1 gün önce - boncuk576 görüştü

Ayşil Kaya

99.1% memnun müşteri

2220 danışmanlık
12 müşteriden puanı
Ayşil Kaya

Aşk - Ayşil ablam diyorum çünkü gerçek bir abla gibi anne gibi sanki onun evladıymışım gibi yaklaşması içtenliği beni o kadar mutlu...

Bulut Behnan

98.8% memnun müşteri

5349 danışmanlık
21 müşteriden puanı
Bulut Behnan

aşk - Bulut beyle uzun zamandır görüşüyoruz enerjisi çok güzel, hayatımla ilgili düşüncelerinin zaman içinde çıkması beni mutlu...

2 gün önce - ayla1977 görüştü

Sibel Kara

99.7% memnun müşteri

19058 danışmanlık
58 müşteriden puanı
Sibel Kara

Cansin sen❤️ - Sensizzzz burlar isssssisssss🤜 ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Inan sen olmasan kendimi boslukta hiss Ediyorum💥😇💥...

3 gün önce - akinoo görüştü

Eva Çelik

100% memnun müşteri

80 danışmanlık
Eva Çelik

💌 - Eva hanımın yorumları muazzam ve hiç sıkılmadan saatlerce muhabbet edebileceğiniz bir insan. Özellikle insan psikolojisinde...

4 gün önce - vademed görüştü

Sezgi Akbulut

97.6% memnun müşteri

5234 danışmanlık
11 müşteriden puanı
Sezgi Akbulut

Zor zamanlar - Yine Sezgi Hanıma düştü yolum. Yıllardır olduğu gibi. Astroloji ve kartlarıyla harmanladigi dostluğu paha biçilmez....

3 tıkla, danışmanlık almaya başlayın

1. Uzman seçin

2. Randevu alın veya anında görüşme talebinde bulunun

3. Tercihinize göre telefon, çevrimiçi sohbet veya görüntülü konuşma üzerinden bakım yaptırın

Hale Tağızade ile "2024 Burç Yorumları

2024 yılında bizi neler bekliyor? Uzman Hale Tağızade, gelecek yıl hangi burçları neler bekliyor tek tek açıkladı. İşte 2024 yılı burç yorumları...

Onların hikayelerini izleyin ve dinleyin!

Hepimizin kendi hikayesi var, kişisel hikayelerini anlatan uzmanlarımızın açık yürekli konuşmalarını dinleyin, olağanüstü yeteneklerinden ve cevap arayan herkese yardım etme konusundaki derin arzularından bahsediyorlar.

En iyi uzmanı nasıl seçerim?

Bazı uzmanlarımız ilk görüşmenizde geçerli ücretsiz fal hizmeti veriyorlar. Pozitif yorumlara veya en çok danışılan uzmanlara göre uzman listesini filtreleyebilirsiniz.

Ardından, seçiminizi gerçekleştirdikten sonra sizi sadece 2 etapta uzmanla bağlantı kurmanızı sağlayabiliriz:  

1. Danışmanlık türünüzü seçiniz : chat, telefon veya e-mail yoluyla
  2. Üye hesabı oluşturun: Böylece danışmanlık geçmişinizi ve faturalarınızı görüntüleyebilirsiniz 

Ve bu şekilde danışmanlığınız için hazırsınız ! 

Aşağıdaki filtreler sayesinde size en uygun uzmanı seçmeniz için yardımcı oluyoruz.

Filtrele

6 gün önce - memoli64533 görüştü

Cudi Arıcı

100% memnun müşteri

636 danışmanlık
1 müşteriden puanı
Cudi Arıcı

Mükemmel - Cudi bey Energie konusunda cok iyi ve gercekten dogru yolu gösterir ve mükemmel tarot yozumu var tesekkür edeim Cudi...

6 gün önce - memoli64533 görüştü

Barbaros

100% memnun müşteri

569 danışmanlık
1 müşteriden puanı
Barbaros

Tam bir Astrolog - Gercekten hakiki bir Astrolog burclariniz hakikinda herseyi ögrenmek usterseniz dogru kusiyi bulmussunuzdur size...

4 hafta önce - audii1 görüştü

Adin Bilge

99% memnun müşteri

1389 danışmanlık
9 müşteriden puanı
Adin Bilge

Mükkemmel - Adin hanim harikasin mükkemmelin ötesindesin tekrar beni mest ettin Söylediklerin hepsini yasadim ne dediysen cikti...

1 hafta önce - selin030696 görüştü

Doğa Can

100% memnun müşteri

1145 danışmanlık
8 müşteriden puanı
Doğa Can

🤍🤍🤍 - Bakımın için çok teşekkür ederim. Ara sırar ararım, çok cana yakın birisi. Dedikleride kesinlikle çıkıyor🤍🤍🤍🤍

1 hafta önce - akinoo görüştü

Birsen Tekin

99.3% memnun müşteri

5109 danışmanlık
20 müşteriden puanı
Birsen Tekin

🌹 - Söylediklerinin çıkmasını heyecanla bekliyorum.😍 Öngörüsü çok iyi. Bence düşünmeden arayıp sorabilirsiniu merak ettiklerinizi...

Kağan Ateş

99.5% memnun müşteri

9314 danışmanlık
32 müşteriden puanı

Kağan Ateş

❤️❤️❤️❤️❤️ - Geceleri çoğunlukla açık olsanda insanın bazen gözü gündüz de seni arıyor ❤️ sistemde favori uzmanlarımdan birisi su...

4 gün önce - canan0909 görüştü

Zeyno Yaprak

99.5% memnun müşteri

1704 danışmanlık
14 müşteriden puanı

Zeyno Yaprak

Wooooowwwww - Cok begendim⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ cok tesekür ederim ❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

1 hafta önce - aynurum31 görüştü

Şehrazat Aydın

98.6% memnun müşteri

2601 danışmanlık
22 müşteriden puanı
Şehrazat Aydın

Canimin ici canim ablama gidecek kocamannn kalbim♥︎cünkü o herseyin en iyisine layik♥︎ve en iyi uzman♥︎hayat kocum

2 gün önce - ayla1977 görüştü

Sibel Kara

99.7% memnun müşteri

19058 danışmanlık
58 müşteriden puanı
Sibel Kara

Cansin sen❤️ - Sensizzzz burlar isssssisssss🤜 ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Inan sen olmasan kendimi boslukta hiss Ediyorum💥😇💥...

Neslin Yazar

100% memnun müşteri

1982 danışmanlık
20 müşteriden puanı

Neslin Yazar

İyi ki neslin hanımm ❤️❤️ - Neslin hanımm öngörüleriyle ve kartlarıyla yorumlamasıyla harika bir uzman. Yokya Buda olmaz dediğim...

1 hafta önce - zeliha.ay görüştü

Medyum Lara

99.5% memnun müşteri

18202 danışmanlık
52 müşteriden puanı
Medyum Lara

🩷 - Lara hanimin daha önce dediklerini yaşadim, hissiyati kuvvetli bir uzman ve herzaman dürüst 🩷🩷🩷🩷

1 gün önce - akaselin görüştü

Mehmethan DUMAN

99.6% memnun müşteri

1687 danışmanlık
29 müşteriden puanı

Mehmethan DUMAN

Pozitif enerji - Kendisine 4. Baktırışım çok memnunum tavsiye ediyorum. Olduğu gibi durumu doğru tarif ediyor. Tarihleri merakla...

20 saat önce - astro89895 görüştü

Kadir Baran

99.8% memnun müşteri

5040 danışmanlık
42 müşteriden puanı
Kadir Baran

Ne yazsam az. Gercekten cok iyi bir uzman. Kalite ve guven ariyorsaniz: lutfen Kadir bey'e danisin.

20 saat önce - elalmf görüştü

Mira Dalya

99.8% memnun müşteri

5108 danışmanlık
36 müşteriden puanı

Mira Dalya

Bayildim❤️ - Mira hanim cok ilgili ve detayli bakiyor ❤️❤️ olaylar ilk gelisimde dedigi gibi ilerledigi icin tekrar geldim. Umarim...

2 hafta önce - buerkiba görüştü

Simon Tor

99.7% memnun müşteri

22854 danışmanlık
48 müşteriden puanı
Simon Tor

Her zaman yanımda olduğunuz için size çok teşekkür ederim ♥️ Benim yolumu aydınlattınız , her daim var olunuz . Yelpazeniz oldukça...

Bulut Behnan

98.8% memnun müşteri

5349 danışmanlık
21 müşteriden puanı
Bulut Behnan

aşk - Bulut beyle uzun zamandır görüşüyoruz enerjisi çok güzel, hayatımla ilgili düşüncelerinin zaman içinde çıkması beni mutlu...

Ayşil Kaya

99.1% memnun müşteri

2220 danışmanlık
12 müşteriden puanı
Ayşil Kaya

Aşk - Ayşil ablam diyorum çünkü gerçek bir abla gibi anne gibi sanki onun evladıymışım gibi yaklaşması içtenliği beni o kadar mutlu...

23 saat önce - feryfery görüştü

Uzay Kutlu

99.8% memnun müşteri

15215 danışmanlık
55 müşteriden puanı
Uzay Kutlu

Dogrulari duymak istiyorsaniz, Dogru yonlendirilmek istiyorsaniz mutlaka danisin diyorum... Degerli guzel ablam❤️

22 saat önce - mavico görüştü

Nalan Güngören

99% memnun müşteri

9022 danışmanlık
32 müşteriden puanı
Nalan Güngören

Nalan Hanım iyiki var - sürekli danışırım kendisine ve fikrini alırım. umarım her dediği gerçekleşir............................................

3 saat önce - gildush81 görüştü

Alya ARKIN

100% memnun müşteri

26627 danışmanlık
260 müşteriden puanı

Alya ARKIN

💜💜💜 - iyi ki var olan canım kadın.. enerjini hissetmek çok güzel yine şifa oldun ruhuma teşekkürler 💜🙏🏼🌸

3 hafta önce - selin030696 görüştü

Umay Akay

99.8% memnun müşteri

9521 danışmanlık
155 müşteriden puanı
Umay Akay

🤍🤍 - Umay çok teşekkür ederim bakımın için. Gerçekden harikaydı, kesinlikle tavsiye ederim. Iyiki aramışsım 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

Ücretsiz olan ilk fal danışmanlığınızı nasıl gerçekleştirirsiniz ?

• Sabırlı olun, kehanette bulunmak geleceği okumak zaman alır. Sabırlı olun !
  • Süprizlere hazırlıklı oldun: Size imkansız geliyor olabilir ama hayat gerçekten de süprizlerle doludur ! 
  • Falcılarımız sayesinde daha doğru kararlar alın ve ilerleme kaydedin. Yeni kapıların açılmasına izin verin ! 
  • Uzun vadede gerçekleşmesi beklenen kehanetlere dikkat edin : 10 yıllık öngörülerin sizi ve hayatınızı bloke etmesine izin vermeyin, bunların sadece yolunuza ışık tuttuğunu unutmayın. Kaderiniz sadece sizin ellerinizde.

Hoşgeldiniz!

Size daha iyi bir deneyim sunabilmemiz için hesabınıza giriş yapın ve Astrocenter'ın tüm avantajlarından yararlanın.